Seksin pitää olla aina kaunista ja herkkää? Ei todellakaan!

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On totta, että seksi on kauneimmillaan kahden ihmisen välinen rakkauden multihuipentuma, jossa jokainen aisti väreilee nautinnosta. Seksin ei kuitenkaan aina tarvitse olla satumaisen suloista ja sensitiivistä. Toisinaan molemmat osapuolet haluavat rajua ja rentoa oloa vapauttavaa pikapanoa.

Seksinpuute nostaa stressihormonien tasoa. Kireä ilmapiiri keventyy orgasmien avulla, mutta tarvitseeko seksistä aina tehdä elämää suurempaa taideteosta? Tiukkatempoinen seksin harrastaminen sopii parhaiten pariskunnille, jotka tuntevat toisensa läpikotaisin. Nainen ottaa housut pois ja mies työntyy sisälle. Sitä se on yksinkertaisimmillaan.

Toki osa neitokaisista kauhistelee moisen ronskia tyyliä, mutta toiset naiset suorastaan janoavat saada olla osa röyhkeän rohkeaa seksisessiota turvallisen ja tutun kumppanin kanssa. Seksissä keskitytään olennaiseen ilman turhia krumeluureja. Väkisin ei kuitenkaan saa ottaa ketään, YourTango muistuttaa.

Herkkä ja huomaavainen seksi on ihanaa, mutta joskus pariskunnan kannattaa ottaa hetkestä irti kaikki mehut. Olipa se sitten spontaani seksi seinää vasten tai villi ratsastus eteisen lattialla. Elämme vuotta 2016, eikä seksiä tarvitse enää harrastaa salaa pimeässä hyssytellen. Tajunnanräjäyttävät pikapanot eivät sovellu kaikille, mutta jos pariskunnat ovat yhtä mieltä niiden harrastamisesta, kannattaa hetken huumaa hyödyntää aina tilaisuuden tullen.