Seksiviesti väärälle ihmiselle – odottamattoman yleinen vahinko

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksiviestien lähettely on suosittua etenkin suhteen alkuvaiheessa. Alastonkuvien, pikkutuhmien mielikuvien ja irstaiden videoiden lähetteleminen voimistaa seksuaalisia tuntemuksia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että seksiviesteissä piilee aina riskejä.

Kyselyitä laativa O2-yhtiö on nyt kartoittanut, kuinka moni nuori on lähettänyt vahingossa seksiviestejä väärälle henkilölle. Tulosten perusteella peräti 27 prosenttia 18–24-vuotiaista tunnustaa, että on lähettänyt eroottissävyisen viestin väärään puhelinnumeroon.

Viestejä ovat saaneet eniten omat vanhemmat tai työkaverit. Vanhemmille on mennyt 11 prosenttia vääristä viesteistä. Osa ihmisistä lähettelee toisilleen seksiviestejä, vaikka eivät olisi tavanneet kasvokkain. Tässä on vaarana se, että ihminen ei vastaa puhelimen kautta saatua mielikuvaa tosielämässä.

Vaikka viestittelyn avulla voi saada lisäjännitystä suhteen seksielämään, on se usein myös tiellä pariskuntien intiimipuuhissa. Peräti 25 prosenttia kyselyyn vastanneista myöntää, että romanttinen hetki on keskeytynyt kännykän takia.