Demi Lovaton huumekokeilu pieleen – mies pelasti hengen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disneyn teinitähtenä kuuluisuuteen noussut Demi Lovato ei ole koskaan pelännyt puhua avoimesti päihdemenneisyydestään. Lahjakas muusikko päätyi jo nuorella iällä vieroitushoitoon huumeongelman, bulimian, kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja viiltelyn vuoksi.

Poptähti Demi Lovato ilmoitti äskettäin lopettavansa musiiikinteon määrittelemättömäksi ajaksi. Hän haluaa osoittaa energiansa hyväntekeväisyyteen. 24-vuotias neitokainen sai itse apua henkiseltä valmentajaltaan Mike Bayerilta. Mies toimi naisen tukipilarina koko vieroituksen ajan.

Demi oli kokenut mieltä järkyttäneen huumetripin vahvoja taikasieniä syötyään. Psilosybiinisienten syöminen aiheuttaa samankaltaisia aistikokemuksia kuin LSD. Lovato hakeutui hoitoon karmaisevan kokemuksen jälkeen. Mike Bayerin avulla nainen on nykyisin eheä ja terve, Entertainment Tonight uutisoi.

Demi Lovato haluaa panna nyt julkisesti hyvän kiertämään olemalla esimerkkinä kaikille huumausaineriippuvaisille henkilöille. Taannoin hän paljasti ryhtyneensä myös yhdeksi CAST Centers -vieroitushoitoloiden omistajista. Tähti päätyi CAST Centersin West Hollywoodissa sijaitsevaan hoitolaan vuonna 2013.