Kalenterit uusiksi: Facebook lanseeraa uuden ominaisuuden

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook on julkaissut Yhdysvalloissa uuden sovelluksen, jonka kerrotaan helpottavan tapahtumakalenterin ylläpitoa. Facebook Events irrottaa Facebookin Tapahtumat-osion erilliseksi sovellukseksi.

Sovelluksessa omia tulevia tapahtumia ja tapahtumakutsuja pystyy selailemaan kalenterin muodossa. Lisäksi se esittelee ja ehdottaa lähialueen tapahtumia, joista Facebook-kaverit ovat kiinnostuneet. Kiinnostavien tulevien tapahtumien etsiminen onnistuu myös hakutoiminnon avulla.

Facebook Events -sovellus on toistaiseksi saatavilla vain Yhdysvalloissa. On kuitenkin todennäköistä, että se tulee olemaan lähitulevaisuudessa saatavilla myös Euroopassa ja muualla maailmassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat