44-vuotias Spaissari-Geri raskaana – kiittää luontoäitiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä tunnettu Geri meni viime vuonna naimisiin Christian Hornerin kanssa. Pariskunta alkoi nähtävästi heti yrittämään perheenlisäystä, koska nyt he ovat yllättäneet kaikki tuoreilla vauvauutisillaan.

44-vuotias Geri Horner ilmoitti olevansa raskaana ja odottavansa hänen ja Christianin ensimmäistä yhteistä lasta. Hornerilla on 10-vuotias tytär Bluebell hänen edellisestä liitostaan. Geri ja Christian ovat Daily Mail -lehden mukaan todella onnellisia raskauden vuoksi eivätkä malttaisi odottaa, että pääsevät tapaamaan yhteisen pienokaisensa.

Geri ilmoitti raskaudesta Instagram-kuvalla, johon hän oli piirtänyt raskaana olevan naisen ja kirjoittanut: ”God bless mother nature #mamaspice”. Nainen tuntuu olevan kiitollinen siitä, että on 44-vuotiaana terve ja pystyy odottamaan hänelle ja Christianille yhteistä lasta.

God bless Mother Nature #mamaspice ??

Kuva, jonka Geri Horner (@therealgerihalliwell) julkaisi 10. 10ta 2016 klo 8.04 PDT

Amazing night , @emmaleebunton – she presented me my @attitude award . Felt so good to share the joy . #mamaspice

Kuva, jonka Geri Horner (@therealgerihalliwell) julkaisi 10. 10ta 2016 klo 22.52 PDT

@AttitudeMag Amazing night. Thank you. ❤️

Kuva, jonka Geri Horner (@therealgerihalliwell) julkaisi 10. 10ta 2016 klo 22.56 PDT