Brittikaunotar alastomana kuntosalilla – julkaisi kuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnettu Jodie Marsh on kohahduttanut usein. Viime keväänä hän päätti palata selibaattiin erottuaan James Placidosta vain kahdeksan kuukauden avioliiton jälkeen. Hän korosti, että selibaatti koskee vain miespuolisia sänkykumppaneita.

Nyt Jodie on kohahduttanut julkaisemalla Instagramissa valokuvan itsestään alastomana kuntosalilla. Hän itse kirjoittaa päivityksessään, että kerrankin tangot olivat oikeissa kohdissa.

Jodie kertoi kyllästyneensä miehiin ikävien kokemusten takia ja uskoo, että naiset ovat huomaavaisempia ja hellempiä. Hän kehuu myös olevansa hyvä sängyssä, joten selibaatti on tavallaan hänen taitojensa hukkaan heittämistä. Povipommi oli viettänyt viisi vuotta selibaattia myös ennen James Placidon tapaamista.

https://www.instagram.com/p/BLWG4LejnK7/?taken-by=jodiemarshtv

 

https://www.instagram.com/p/BLZOfBAhC0s/?taken-by=jodiemarshtv