Kim Kardashianilla presidenttitason turvatoimet – panssaroitu auto ja aseistetut turvamiehet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian joutui viime viikolla ryöstön kohteeksi pariisilaisessa hotellissa. Nyt seurapiiritähden turvallisuutta on parannettu rankalla kädellä.

Ryöstön vuoksi Kimin seurassa tullaan näkemään julkisuudessa aina vähintään kaksi aseistautunutta turvamiestä. Lisäksi hänen kulkuneuvonaan tulee toimimaan panssaroitu auto. Tähden turvatoimien kerrotaan olevan tällä hetkellä samaa luokkaa kuin Yhdysvaltojen presidentillä.

TMZ-sivuston mukaan Kim Kardashian ja Kanye West tapasivat ryöstön jälkeen muun muassa entisiä CIA-agentteja, Israelin armeijan erikoisjoukkojen ex-jäseniä ja vartioimistojen johtajia. Realitytähden uusiksi turvamiehiksi valikoitui Yhdysvaltojen salaisen palvelun entisiä jäseniä.

Ryöstön jälkeen myös muut Kardashianien perheen jäsenet ovat parantamassa tuvallisuuttaan. Kris Jennerin kerrotaan niin ikään tavanneen turvallisuusalan asiantuntijoita ja suunnittelevan uusia turvajärjestelyjä Kourtneylle, Khloelle, Kendallille ja Kylielle.