Näin mies on parhaimmillaan sängyssä – vaatii treeniä ja vaaratilanteita

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehille seksin harrastaminen tai sen haluaminen ei yleensä ole ongelma. Nyt on kuitenkin huomattu, että mies on parhaimmillaan sängyssä toipuessaan esimerkiksi kovasta treenistä tai jostakin pelottavasta kokemuksesta.

Miesten keho alkaa tuottamaan enemmän testosteronia silloin kun he urheilevat. Tämän vuoksi miehen halut ovat yleensä korkeimmillaan juuri kovan treenin jälkeen. Tutkijoiden mukaan kuntoileminen saa myös naiset halukkaammiksi lisäämällä verenkiertoa naisen genitaalialueilla jopa 169 prosenttia.

Men’s Health -sivuston mukaan myös pelottavien tilanteiden jälkeen miehet voivat kokea äärimmäistä kiihottumista. Esimerkiksi kauhuelokuvat, extreme-urheilulajit ja huvipuistojen vuoristoradat saavat miesten adrenaliinin pumppaamaan niin, että miesten seksuaaliset halut voimistuvat ja he ovat kiihottuneemmassa tilassa.