Sofia Ruusila tyrmäävässä bikinikunnossa – ei grammaakaan liikaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitnesskaunotar Sofia Ruusila-Nousiainen tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin. Sittemmin Sofia voitti Budapestissä WABBA-liiton Miss Model -kilpailun maailmanmestaruuden ja viime syksynä vielä Bikini Fitnessin maailmanmestaruuden.

Eilen Sofia julkaisi Instagramissa itsestään ilmeisesti hieman vanhemman kuvan mainostaessaan etävalmennuksiaan. Kuvassa Ruusila nähdään todella timmissä kunnossa kilpailulavalla.

IFBB Finlandin fitness-maajoukkueessa kisaava Sofia sijoittui pian fitness-kilpailemisen aloittamisen jälkeen Sportyfeel Fitness Classicissa toiseksi. Lahden Nordic Fitness Expossa Bikini fitness -kilpailija lumosi voittamalla oman pituussarjansa ja SM-kokonaiskilpailun.

Vuonna 2010 Sofia Ruusila-Nousiainen oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Sofia kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011 ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin.