50-vuotias Janet Jackson raskaana – masukuva julkaistiin verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Janet Jackson keskeytti yllättäen keväällä maailmankiertueensa. Hän ilmoitti tällöin faneilleen, että hän aikoo keskittyä nyt vain perheen suunnitteluun miehensä Al Manan kanssa. Myöhemmin he vahvistivat tiedon, jonka mukaan he odottivat ensimmäistä lastaan.

Nyt valokuvaaja Solaiman Fazel on kuvannut 50-vuotiaan Janet Jacksonin ja hänen vauvavatsansa ensimmäistä kertaa. Kuvassa tuleva äiti hehkuu puhtaan valkoisessa neulemekossa ja pitää toista kättään kauniisti pyöristyneen vauvamasun alapuolella.

Janet Jackson on miehensä kanssa hyvin onnellinen raskaudesta, jota pitää suurena ihmeenä. Tähti kommentoi People-lehdelle, että he kiittävät vain jumalaa tästä siunauksesta, jonka he ovat saaneet. Jackson on pitänyt raskautensa ensimmäiset kuukaudet hiljaiseloa median pyörityksestä, mutta nyt hän suostui viimein paljastamaan kauniin vatsansa.