Nuori supertähti meikittömänä ruokakaupassa – tältä näyttää glamourin kääntöpuoli

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on saavuttanut aikuistumisen jälkeen runsaasti faneja seksikkäiden otosten ansiosta. Hän esiintyy nykyisin tyrmäävän kauniina punaisella matolla ja julkaisee itsestään pikkutuhmia otoksia sosiaaliseen mediaan.

Moni ulkopuolinen kuvittelee, että elämä Hollywoodissa on ainaista kimallusta ja glamouria, vaikka todellinen elämä kulissien takana on lähes samanlaista kuin kenellä tahansa muullakin. Nyt sen on osoittanut myös Ariel Winter, joka kuvattiin eilen käymässä ruokakaupassa meikittömänä ja rentoihin arkivaatteisiin pukeutuneena.

Sinkkuna viihtyvä Ariel Winter on viime aikoina julkaissut paljon keskustelua aiheuttaneita kuvia sosiaaliseen mediaan. Nainen naurahtaa arvosteluille, sillä hän kertoo pitävänsä vain hauskaa. Mikäli joku ei pidä hänen kuvistaan, kehoittaa näyttelijä kääntämään katseen pois.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash