Banaani sai lippalakin – kuvasta tuli viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netin uutissivustot, sosiaalinen media ja erilaiset kuva- ja videopalvelut antavat tosielämän ideanikkareille mahdollisuuden esitellä keksintöjään koko maailmalle. Yleensä yksinkertaiset asiat naurattavat enemmän kuin väkisin väännetyt multimediapläjäykset. Kuten tämä banaaninkuorilippalakkiin pukeutunut banaani.

Museum of Internet -sivusto on julkaissut kuvan banaanista, jolle on askarreltu lippalakki hedelmän omasta kuoresta. Kuva kutkuttaa nauruhermoja juuri oikeassa kulmassa, vaikka sen koko idea perustuu yksinkertaiseen asiaan: Banaaninkuorilippalakkiin.

Nähtäväksi jää, hyödyntääkö Chiquita-banaaneja jakeleva yhtiö ideaa omassa markkinoinnissaan. Lippalakkiin pukeutunut banaani voisi olla yhtiön seuraava maskotti. Yrityksen logossa on tällä hetkellä hedelmäkoriaan päänsä päällä kantava nainen.

Publié par Museum of Internet sur jeudi 13 octobre 2016