Kardashianin ryöstöstä tehtiin mauton naamiaisasu – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pilailupuodit yrittävät kehitellä aina joka Halloweenin lähestyessä uusia asuja, jotka liittyvät jotenkin tämän päivän ilmiöihin. Ajankohtaisista aiheista tehdyissä asuissa on nähty jo muun muassa Harambe-gorillapuku ja monia julkisuuden henkilöitä. Nyt kuitenkin mauton Kim Kardashianista tehty puku on saanut ihmiset raivon valtaan.

Kiistanalainen naamaisverkkokauppa Costumeish on iskenyt todella arkaan aiheeseen tekemällä Kim Kardashianin ryöstöstä naamiaisasun. Asun nimi on Daily Mail -lehden mukaan pariisilaisen ryöstön uhri -asusetti, johon kuuluu myös tekaistu timanttisormus.

Costumeish-sivuston kuvassa näkyvästä naisesta on tehty todella selvästi Kim Kardashianin näköinen. Asuun kuuluu valkoinen kylpytakki, suuhun aseteltava kangaspallo ja naru, musta pitkä peruukki, aurinkolasit, käsiin sidottava köysi ja suuri kimalteleva timanttisormus.

Ihmiset alkoivat nopeasti ilmaisemaan sosiaalisessa mediassa mielipidettään asusta, joka oli heidän mielestään loukkaava, mauton ja älllöttävä. Sivusto poisti 69,99 dollarin naamiaisasun myynnistä suuren kommenttitulvan vuoksi ja pahoitteli myöhemmin ihmisille sitä jos asu loukkasi heitä.