Nyt meni pieleen! Mies antoi hääpäivälahjaksi täytetyn kissan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissoja rakastava Catherine oli vähällä pökertyä, kun hänen miehensä ojensi yksivuotishääpäivälahjan. Paketissa oli täytetty kissa. Karmiva esine on myyty eBay-huutokaupassa 102 punnalla, eli 112 eurolla.

Lontoolainen Catherine ei ollut uskoa silmiään, kun hänen miehensä ojensi hääpäivälahjaksi täytetyn eläimen. Nainen rakastaa kissoja, mutta ainoastaan elävinä. Hän pelkäsi, että perheen lemmikkieläimet saavat traumoja viettäessään aikaa täytetyn kissan seurassa, Telegraph uutisoi.

Catherine pani lahjan myyntiin netin verkkokauppaan. Täytetty kissa oli todennäköisesti amatöörin tekemä, sillä se ei juurikaan muistuttanut oikeaa eläintä. Taksidermia, eli eläinten täyttäminen, tarkoittaa kuolleen eläimen esineeksi muuttamista. Kyseessä on taiteenlaji, jossa pyritään säilyttämään eläimen ulkomuoto siten, että sen sisäelimet ja luusto korvataan muilla aineilla ja päällimmäiseksi jätetään eläimen aito nahka.