Tästä ei sääntö-Suomi pidä: Olut sopii mainiosti hiusten hoitamiseen

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruokakaupasta voi löytää päteviä elintarvikkeita kauneudenhoidon avuksi, kun kasvoja voi kuoria kaura-avokadonaamiolla ja kantapäiden kovettumia hunajalla. Nyt kalliiden kosmetiikkamerkkien haastaja löytyy oluthyllystä. Hiukset janoavat ohrapirtelöä.

Nyt netissä leviää kauneusvinkki, jossa oluesta, öljystä ja kananmunasta sekoitetaan hiusten kiiltoa ja pehmeyttä lisäävä naamio. Olut kannattaa avata tunteja ennen seoksen valmistamista, jotta hiilihapot pääsevät haihtumaan. Lisää astiaan 1,5 desilitraa olutta, yksi ruokalusikallinen auringonkukkaöljyä ja yksi raaka kananmuna. Sekoita.

Levitä seos hiuksiin ja anna vaikuttaa puoli tuntia. Pese sen jälkeen hiukset normaalisti ja kuivata luonnollisesti ilman fööniä. Hiusnaamion tuoksu muistuttaa mätää kananmunaa, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Oluen taika perustuu proteiineihin, jotka korjaavat vaurioituneita hiuksia.

PRESS PLAY▶️✨ [Shinier & Softer Hair] 1️⃣ 1/2 cup Beer (it's recommended to have it opened with 24hours prior the treatment) 2️⃣ 1 tbl spoon Safflower Oil 3️⃣ 1 raw egg Leave it on for around 30 min and wash off as usual (shampoo and conditioner) I do recommend doing it during the weekend so you let it air dry after you take your shower and also you don't go out smelling like rotten eggs? •••••••••• #hypnaughtypower #hypnaughtyMakeup #makeuptutorialsx0x #makeupvideoss #anastasiabeverlyhills #styleartists #powerofmakeup #liveglam #maquillajesvideos #makeuptutorial #laurag_143 #wakeupandmakeup #undiscovered_muas #dressyourface #fiercesociaty #peachyqueenblog #shimycatsmua #makeupjunkie #makeupartistsworldwide #hudabeauty #slave2beauty #thebeautybombb #makeupismybitch #1minutemakeup #allmodernmakeup #allmodernhair #MakeUpClips #FakeupRoom #fakeupfix #make4glam @tutorialperfecto @maquillaje.paramujeres @styleartists @allmodernhair @hairs.videos @omghairmakeup @styledvidz @hairspost.s @diy.remedies

A video posted by A N A ? (@itsme.ana) on