Pieni hamsteri käpälä kipsissä – kuva sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pienikokoiset hamsterit ovat suosittuja lemmikkieläimiä. Lajin nimi kuvastaa hyvin pienen nisäkkään tyypillistä käyttäytymistä, jossa pörröinen jyrsijä hamstraa poskensa täyteen ruokaa. Nyt netissä leviää supersuloisen hamsterin kuva.

GeorgeOnee-redditor julkaisi kuvan, jossa on pikkuriikkinen jyrsijä. Hamsteripoloisen oikea eturaaja on paketissa ja siksi käpälä sojottaa suoraan sivulle. Eläinpienokainen on saanut runsaasti julkisia hellyydenosoituksia.

Hamstereiden keskimääräinen elinikä on noin 2-3 vuotta. Hamsterit ovat suhteellisen helppohoitoisia lemmikkieläimiä, mutta niistä huolehtimiseen on sitouduttava sataprosenttisesti. Ne ovat myös yöeläimiä, mikä ei sovi kaikkien ihmisten elämänrytmiin.

Little fellow broke his arm..