Luksusristeilijä kovassa merenkäynnissä – näin kävi uima-altaalle

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet risteilyalusten matkustajat vetäytyvät sisätiloihin siinä vaiheessa, kun merisää muuttuu liian rankaksi. Youtubessa jaetulla videolla risteilyaluksen matkustajat eivät kuitenkaan anna sääolosuhteiden vaikuttaa hauskanpitoonsa laivan uima-altaassa.

Norjalaisella Norwegian Spirit -laivalla kuvatulla videolla nähdään, miltä uima-altaassa oleminen näyttää kovan merenkäynnin aikaan. Kovia aaltoja nähdään nimittäin ympäröivän meren lisäksi myös keinuvan laivan altaassa.

Uima-altaassa olevia matkustajia rajut aallot eivät kuitenkaan näytä haittaavan. He vaikuttavat päin vastoin nauttivan asiasta. Video jaettiin Youtubessa alun perin jo huhtikuussa, mutta se on alkanut viime päivinä leviämään sosiaalisessa mediassa.