Alaston mies toilaili lennolla – pyysi lentoemoa vessaseuraksi

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

IndiGo-lentoyhtiö on tiedottanut julkisesti välikohtauksesta, mikä tapahtui Bhubaneswarista Delhiin matkalla olleella reittilennolla. Yksi lentokoneen miesmatkustajista oli pidätetty heti laskeutumisen jälkeen, koska hän oli käyttäytynyt sopimattomasti sekä matkustajia että lentohenkilökuntaa kohtaan.

Lentoemännät saavat toisinaan härkejä ehdotuksia miespuolisilta matkustajilta, mutta harvoin herrat alentuvat seksuaaliseen häirintään. Eräs intialainen mies oli ensin pyytänyt lentohenkilökunnan apua turvavyön kiinnittämisessä. Sen jälkeen sama matkustaja oli mennyt lentokoneen vessaan.

Lentokoneiden toileteissa on nappi, jota painamalla voi pyytää lentohenkilökunnan apua esimerkiksi hätätilassa. Matkustaja oli painanut nappia vessassa ollessaan. Kun lentoemäntä avasi saniteettitilan oven, huomasi hän miehen riisuneen itsensä alasti. Lentoyhtiö kuvailee miehen olleen sopimattomassa tilassa ja hän oli pyytänyt lentoemännältä apua, Times Of India uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat