Kelly Clarksonin ja tyttären tanssi: Peppu heiluu hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The American Idol -laulukilpailun voittajana tunnettu Kelly Clarkson on kahden lapsen äiti. 34-vuotias nainen keskittyy nykyisin enemmän perhe-elämään kuin musiikilliseen uraan. Nyt hän on julkaissut hauskan tanssivideon parivuotiaan taaperonsa kanssa.

Netissä pyörii parhaillaan #DiabetesDanceDare-haaste, jonka avulla kerätään varoja diabeteksen tutkimiseen ja tietoisuuden levittämiseen. Yhdysvalloissa diagnosoidaan diabetes joka 23. sekunti. Elämäntavoilla on suuri merkitys sairauden ehkäisemisessä.

Nyt Kelly Clarkson on ottanut osaa haasteeseen kaksivuotiaan River Rose -tyttärensä kanssa. Kaksikko tanssii legendaarisen Salt-N-Pepan kappaleen Push It. Kuten tiedetty, rakastavat lapset tanssimista ja River puhkuu intoa liikesarjoja esittäessään. Kelly Clarkson haastoi tanssiin amerikkalaisen The Voice -ohjelman työryhmän sekä laulaja Gwen Stefanin. Laulajatar synnytti huhtikuussa toisen lapsensa.