Suomalaiset palomiehet kotiin ilman hälytystä – Uudenmaan pelastajat tekivät kalenterin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaiset palomiehet ovat viime vuosien aikana alkaneet tekemään pikkutuhmia kalentereita, joiden tuotto on joko lahjoitettu hyväntekeväisyyteen tai käytetty rahoittamaan esimerkiksi vapaapalokunnan toimintaa. Nyt Uudenmaan pelastajat ovat tehneet oman kalenterin vuodelle 2017.

Kuuma palomieskalenteri tuo vähäpukeiset ja komeat palomiehet jokaisen tilaajan kotiin ilman sen suurempia palovahinkoja. Palomieskalenterissa komeilee Uudenmaan alueella toimivat pelastajat, jotka eivät varmastikaan jätä naisia kylmäksi.

Hali Ry:n valmistama kalenteri ilmestyy 29. lokakuuta, mutta sen voi jo nyt ennakkotilata booky-verkkokaupasta. Kalenterin tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen ja se kohdennetaan tänä vuonna vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen Hope Ry:n kautta.