Näin Yeezy-saapikkaat voi tehdä itse – tarvitset vain sukat ja avokkaat

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye Westin suunnittelema Yeezy-mallisto herättää aina keskustelua ja jakaa ihmisten mielipiteitä. Naiset ovat ihastuneet varsinkin uudessa Season 2 -mallistossa esiteltyihin kenkiin, joihin kuitenkaan kaikilla ei ole varaa. Kekseliäät naiset ovatkin alkaneet siitä syystä tekemään Yeezyn kaltaisia kenkiä nyt itse.

Carli Bybel julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän näyttää miten naiset voivat tehdä itselleen omat Yeezy-tyyliset saapikkaat mikäli heillä ei ole aitoihin varaa. Kenkien tekemiseen tarvitaan vain tavalliset piikkikorkoiset avokkaat ja pitkävartiset sukat.

Kengät tehdään yksinkertaisesti vain niin, että korkokenkä laitetaan jalkaan, minkä jälkeen sukka pujotetaan kengän yli. Koron voi joko vetää sukan läpi tai sukkaan voi tehdä koron kohtaan saksilla reiän. Mahdollisimman aidon lopputuloksen saavuttamiseksi sukiksi kannattaa valita joko nudet, vihreät tai ruskeat sukat.