Perhe ei saanut yhteyttä mummoon hurrikaanin jäljiltä – lähettivät pizzakuskin asialle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nebraskan osavaltiossa asuva Eric Olsen oli huolestunut, sillä hän ei saanut yhteyttä 87-vuotiaaseen mummoonsa. Hurrikaani Matthew oli aiheuttanut tuhoja paria päivää aikaisemmin vanhuksen asuinpakkana toimivalla Floridan Palm Coastilla.

Sähköt olivat katkenneet mummon kodista jo vuorokausia aikaisemmin, eikä viranomaisesta ollut apua. Kukaan ei nimittäin vastannut Palm Coastin poliisiasemalta vanhuksen perheen yrittäessä soittaa sinne. Lopulta Eric keksi, millä tavalla he voisivat tavoittaa mummon.

– Sanoin: ”Tilaan hänelle pizzan. Jos se voidaan toimittaa isoäidin luokse, tiedän hänen olevan kunnossa”, Eric Olsen kertoi ABC News -uutissivustolle.

Olsenit tilasivat pizzan Papa John’s -ravintolasta, ja pyysivät kuljettajaa soittamaan perheelle saavuttuaan isoäidin kotiin. Suunnitelma toimi, ja mummo osoittautui olevan kunnossa. Olsenien perhe pääsi juttelemaan vanhuksen kanssa pizzalähetin kännykällä.

– Poliisi- ja palolaitos ei pystynyt siihen, mutta pizzalähetti pääsi paikalle 30 minuutissa ja laittoi kännykän hänen korvalleen. Ihmiset kysyvät miksi en kääntynyt viranomaisten puoleen. Minä kyllä yritin. Pizzalähetti oli viimeinen oljenkorsi, Olsen kuvailee.