Pyörätaituri esittelee upeita stuntteja – älä kokeile näitä temppuja itse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Danny MacAskill tunnetaan huikeista pyörätempuistaan, joita hän on esitellyt aikaisemmin esimerkiksi Gran Canarialla kuvatulla videolla. Tuoreella Youtube-videolla mies hyppää pyöränsä selkään Skotlannin maaseudulla.

Kuvankauniiden maalaismaisemien ei kannata antaa hämätä, sillä MacAskill löytää kyllä keinoja uhmata vaaraa myös Skotlannissa. Maaston moninaisuuden vuoksi mies onnistuu tekemään videolla toinen toistaan hurjempia voltteja ja temppuja. Pyöräilijä muun muassa kiitää alas vanhan kivimökin katolta ja tasapainottelee heinäpaalin päällä.

Ammattilaisstatuksesta huolimatta Danny MacAskill ei välttynyt mokista videon kuvauksissa. Hauskoja kömmähdyksiä päästään seuraamaan Red Bullin julkaiseman videon lopputekstien aikana.