Kissa yritti pelastaa omistajan kylvystä – huoli oli todellinen

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat usein suojelevaisia omia omistajiaan kohtaan. Perheen ollessa uimassa monet koirat jäävät rannalle haukkumaan ja seuraamaan tilannetta pelastusvalmiudessa. Tällä kerralla kuitenkin pieni kissa oli huolissaan omistajastaan.

Videolla nähdään todella hellyttävä tilanne kun pieni kissa yrittää pelastaa omistajaansa. Omistaja ei kuitenkaan ole hädässä vaan hän yrittää nauttia lämpimästä kylvystä kaikessa rauhassa. Pieni kissa ei voisi ilmeisesti tietää mitään kamalampaa kuin kylpyvesi, jolta se yrittää nyt epätoivoisesti pelastaa omistajansa.

Nainen yrittää rauhoitella kissaa, joka maukuu hädissään kylpyammeen vierellä. Kissa yrittää selvästi saada omistajaansa ulos ammeesta, mutta nainen ei kuitenkaan nouse. Lopulta kissa hyppää ammeeseen, nappaa naisen käden hampaidensa väliin ja yrittää vetää kädestä pitäen naisen pois vaarasta.