Kolme lupausta eronneelle naiselle – löydä eheä ja parempi minä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusi aikakausi sosiaalisissa suhteissa tarkoittaa yleensä muutoksia myös muilla elämän osa-alueilla. Esimerkiksi avioeron jälkeen ihmiset saattavat panna asuntonsa remonttiin, aloittaa kuntokuurin tai vaihtaa kokonaan maisemaa. Ihmissuhdeasiantuntija vinkkaa nyt kolme asiaa, joihin etenkin eronneiden naisten kannattaisi kiinnittää huomiota.

Ihmiset tekevät eniten lupauksia uuden vuoden alkaessa. Lupaukset saattavat liittyä kehon muokkaamiseen, säästämiseen tai vaikkapa siivoamiseen. YourTango-sivustolla vinkataan nyt, että avioeron jälkeen on kuitenkin järkevämpää keskittyä isompiin kokonaisuuksiin kuin yksittäisiin lupauksiin. Eron jälkeen alkaa koko elämä tavallaan uudella pohjalla.

Ensimmäiseksi kannattaa tutustua uuteen minään tai ainakin yrittää opetella uudenlaisen elämän muokkaama persoona. Huonosta ja eroon johtaneesta liitosta on hyvä ottaa opikseen ja sisäistää asioita itsestään ja muista ihmisistä. Samoihin virheisiin ei ole järkevää sortua tulevaisuudessa.

Itsensä oppimisen lisäksi eronnut nainen voi luvata lopettaa turhasta valittamisen. Jokainen on oman onnensa seppä. Tunteita voi käsitellä, mutta uuteen elämään siirtyminen on matka, jossa energia kannattaa keskittää tulevaan ja parempaan aikaan. Jokaisen sinkkumarkkinoille takaisin siirtyneen neitokaisen on järkevää oppia tapailemisen ja seurustelemisen ero. Kolmantena voi luvata, että nauttii yksin olemisesta täysin rinnoin.