Sharon Osbourne unohti Saara Aallon nimen – sekoili kuvauksissa humalassa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen laulajatar Saara Aalto jatkaa voittokulkuaan Britannian X Factor -ohjelmassa, jossa hän selvisi jälleen sunnuntai-iltana jatkoon kovatasoisessa ja arvostetussa kilpailussa. Saara on aiheuttanut ulkomaisissa medioissa kovasti keskustelua ja laulajan esiintymisiä on katsottu YouTubesta ylivoimaisesti eniten, mutta jostain syystä Sharon Osbourne ei tunnu kuitenkaan muistavan häntä.

Saara Aalto kilpailee Sharon Osbournen tiimissä, minkä vuoksi ihmiset ovatkin ihmetelleet sitä miten Sharon pystyy unohtamaan laulajan nimen kerta toisensa jälkeen. Osbourne on sekoittanut kilpailijoidensa nimiä jo useampaan otteeseen, minkä vuoksi häntä onkin alettu epäilemään siitä, että hän olisi ollut kuvauksissa humalassa.

Sharon ei muistanut, että Saara oli Suomesta, minkä vuoksi hän huudahti ympäripyöreästi laulajan tulevan ulkomailta. Hämmentyneen oloinen tuomari kääntyi lopulta muiden puoleen ja kysyi kollegoiltaan mikä laulajan nimi on. Lopulta hän sai esiteltyä Saaran kun muut tuomarit muistuttivat laulajan nimen olevan Saara Aalto.