Vanha kaivos muuttui seikkailupuistoksi – temppuratoja ja trampoliineja maan alla

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomeen on viime vuonna perustettu lukuisia seikkailu- ja kiipeilypuistoja, joissa lapset ja aikuiset pääsevät kokeilemaan rohkeutta ja voimaa vaativia temppuja. Pohjois-Walesissa sijaitseva seikkailupuisto on vieläkin jännempi kiipeilypaikka, sillä se sijaitsee maan alla vanhassa kaivoksessa.

Family Adventure Project -sivusto on julkaissut Youtubessa videon, jolla esitellään huikea seikkailupuisto nimeltään Bounce Below. Puisto sijaitsee Llechwedd Slate Caverns -nimisessä kaivoksessa, jonne on tätä nykyä rakennettu monipuolinen trampoliinien ja liukumäkien verkosto. Seikkailupuisto soveltuu koko perheelle.

Kaivokseen rakennettu kiipeilymaailma on jännittävä sen värikkäiden valojen ja tummien varjojen ansiosta. Suomalaiset seikkailupuistot sijaitsevat yleensä ulkoilmassa, mutta niissäkin on mahdollista kiipeillä, laskea ja hyppiä mielin määrin.