Poliisi hälytettiin metelin vuoksi – odottamaton näky odotti perillä

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään video, jossa nähdään poliisin virkapukuun kiinnitettyyn kameraan tallentunut tilanne, joka poliisia odotti tehtävään vastatessa. Carrollton Texas -poliisilaitoksen poliisi oli saanut hälytyksen parkkipaikalle, jossa metelöivä miesjoukko häiritsi naapureita.

Videolla nähdään mitä tapahtuu kun poliisi saapuu parkkipaikalle. Hän näkee joukon miehiä, joilta hän kysyy heti ensimmäisenä, että onko heillä parkkipaikalla juhlat. Miehet vastaavat, että he ovat pitämässä tanssiharjoituksia, jolloin poliisin mielenkiinto herää.

Miehet selittävät poliisille, että he ovat salaa harjoittelemassa sulhasen häitä varten tanssia, jonka he aikovat yhdessä esittää miehen morsiamelle. Poliisi pääsee toimimaan koeyleisönä ja näkemään ensimmäisenä miesten kehittelemän koreografian.