Herkullinen naamiaisasu naurattaa – nainen tacoprinsessana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset pohtivat kuumeisesti asuvalintojaan pian vietettäviä pyhäinpäiväjuhlia varten. Monet haluavat panna päällensä jotain kutkuttavan nerokasta, mitä ei ole nähty koskaan ennen. Yksi vaihtoehto on pukeutua Taco Belleksi.

Taco Belle on kuin Disneyn Kaunotar ja hirviö -elokuvan Belle, mutta tacomaiseen asuun puettuna. Mekon helmassa on meksikolaistyylisiä täytettyjä tortilloja. Asu on Olivia Mears -nimisen pukutehtailijan valmistama, ja sen kuva kiertää säännöllisen epäsäännöllisesti netissä viraalina.

Tacot ovat perinteistä meksikolaisruokaa. Ne täytetään paistetulla jauhelihalla, kanasuikaleilla ja vihanneksilla. Kastikkeina käytetään tomaattipohjaista salsaa, avokadosta valmistettua guacamolea tai kermaviiliä.