Queen-yhtyeeltä ennenjulkaisematon versio klassikkohitistään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Queen-yhtyeen hitti We Will Rock You on kaikille tuttu. Radion ja television lisäksi kappale on soinut monissa urheilutapahtumissa ja elokuvissa, ja sen osia on samplattu vuosien varrella lukuisten hiphop- ja pop-artistien toimesta. Nyt verkossa on julkaistu vaihtoehtoinen ja harvoin kuultu versio ikonisesta hitistä.

Queen on julkaissut verkossa alkuperäistä nopeamman version We Will Rock You -kappaleesta. Ennenjulkaisematon versio on nauhoitettu vuonna 1977 musiikkituottajana ja -toimittajana tunnetun John Peelin kanssa. Se tulee olemaan mukana Queenin radioesityksiä yhteen kokoavalla Queen on Air -levyllä.

Rolling Stone -lehden mukaan yhtye esitti nyt julkaistua versiota We Will Rock You -kappaleesta toisinaan keikoillaan. Nopeampi versio nimittäin soveltui paremmin esiintymislavoille kuin News of the World -albumille levytetty, perinteisistä bändisoittimista lähes täysin riisuttu kappale.