178-kiloinen XL-malli vaarassa kuolla – laihduttaminen lopettaisi uran

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurikokoinen glamourmalli Sarah Rout kertoo poseeranneensa pikkutuhmissa valokuvissa jo seitsemän vuotta. Nainen on nykyisin lupaavaa uraa tekevä pluskokoinen malli, mutta suuri ylipaino on vaikuttanut hänen terveyteensä epäsuotuisasti. Lääkäri on käskenyt laihduttaa.

Babyjane-nimellä työskentelevä 30-vuotias nainen on vaarassa saada sydänkohtauksen tai sairastua diabetekseen. Fanijoukkoa keräävällä mallilla on kolme lasta. Nyt hän on pattitilanteessa, ottaako hän riskin ja jatkaa muhkeaa mallintyötä vai laihduttaako pienemmäksi terveytensä vuoksi, Barcroft TV uutisoi.

Sarah painaa nyt 178 kiloa. Hän on laihduttanut jo 13 kiloa, mutta haluaisi vielä pudottaa 63,5 kiloa. Hän uskoo, että pystyisi tekemään pluskokoisen mallin töitä vielä satakiloisenakin, vaikka fanijoukko kaventuisi. Sarah ja hänen miehensä Tony ovat perustaneet oman mallitoimiston BBW-naisille. BBW tarkoittaa ”big beautiful woman”, eli suurta ja kaunista naista.