Hugh Jackman viimeisen kerran Wolverine – Logan-elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on esittänyt supersankari Wolverinea Marvelin X-Men -sarjakuviin perustuvissa elokuvissa jo 16 vuoden ajan. Mies nähdään roolissa viimeistä kertaa vuonna 2017 ensi-iltansa saavassa Logan-elokuvassa, jonka ensimmäinen traileri on nyt julkaistu verkossa.

Logan-elokuva sijoittuu vuoteen 2024, jolloin suurin osa mutanteista on menehtynyt. X-Meniä johtanut Charles Xavier on sairastunut alzheimeriin, ja ikääntyvän Wolverinen voimat ovat hiipumassa. Sankari suostuu kuitenkin auttamaan vielä kerran X-23 -nimistä nuorta mutanttia, jolla on yllättävä yhteys Wolverineen.

James Mangoldin ohjaamaa Logan-elokuvaa on kuvailtu sarjan aikaisempia elokuvia synkemmäksi, ja se tuleekin todennäköisesti saamaan Yhdysvalloissa lapsilta kielletyn ikärajan. Hugh Jackmanin, Patrick Stewartin, Boyd Holbrookin ja Stephen Merchantin tähdittämä elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 3. Maaliskuuta 2017.