Kendall Jenner paljasti: ”Rintojen näyttäminen on minun juttuni!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 20-vuotias Kendall Jenner puetaan aina muotinäytösten lavoille näyttävästi, mutta hän osaa säväyttää myös arkena ja erottua katukuvasta omalla tyylillään. Viime aikoina kaunotar on nähty usein yläosassa, jonka läpikuultava materiaali on paljastanut hänen rintansa.

Kendall Jenner kertoi W Magazine -lehden haastattelussa, että hän pitää vartalonsa esittelemisestä. Nainen kertoo, että rintojen näyttämisestä on tullut tavallaan hänen oma juttunsa ja hän pitää siitä. Naista rintojen paljastaminen ei jännitä, vaan hän on pikemminkin siitä aina innoissaan.

Jenner pohti, että rintojen näyttäminen ja paljastavasti pukeutuminen saattavat liittyä myös siihen miten nuori hän vielä on. Hän haluaa voida myöhemmin katsella vanhoja kuviaan ja todeta, että hän on näyttänyt hyvältä. Kendall Jenner kertoi hänen malliesikuvansa olleen lapsesta lähtien Gisele Bündchen.