Miehen huimapäinen penkkipunnerrus – yksikin virheliike kostautuisi

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Penkkipunnerrus on yksi yleisimmistä voimaliikkeistä, joita miehet tekevät mielellään kuntosalilla. Eräs mies punnertaa kuitenkin hieman vauhdikkaammalla tyylillä kuin tavallisesti taputtaen käsillään aina joka punnerruksen välissä.

Mies kertoo jo videon alussa, että hänen suorittamaansa liikettä ei kannata kokeilla kotona. Mies laskeutuu penkille, ottaa levytangon käsiinsä ja alkaa punnertamaan painoa ensin rinnalle ja sitten rinnalta ylös. Ylhäällä mies päästää painosta irti ja taputtaa kätensä kerran yhteen.

Mies heittää levytangon kevyesti ylöspäin niin, että hän ehtii juuri ja juuri taputtamaan käsillään ennen kuin levytanko on uudestaan hänen käsissään. Videota katsellessa miehen varoituksen sanat pystyy hyvin ymmärtämään, koska tässä tempussa voisi käydä helposti todella huonosti.