50 Cent testasi hot joogaa – julkaisi tuloksen verkossa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

50 Cent -räppärinimellä tunnettu Curtis James Jackson päätti käydä oman mukavuusalueensa ulkopuolella ja kokeilla jotakin aivan uutta. Mies päätyi ystävänsä kanssa hot jooga -tunnille, jonka jälkeen hän kertoi kokemuksensa kuumasta ja hikisestä tunnista Instagramissa.

50 Cent julkaisi Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän kertoo joogatunnin kulusta. Mies oli yllättynyt siitä miten kuuma tunnilla oli. Miehen joogamatto oli ollut aivan hiestä märkä, jolloin räppäri oli ihmeissään katsonut vierellä olevia naisia ja tarkastanut oliko heidänkin alustansa yhtä märät.

Räppäri ihmetteli huvittuneena kokemaansa ja mietti, että mahtoivatko tunnilla olevat naiset käydä läpi samanlaisia tuntemuksia kuin hän. 50 Cent ei tiennyt mitä hän oikein tunnilta odotti, mutta jotain aivan muuta kuitenkin kuin mitä hän sai kokea. Mies naureskeli autossa tunnin jälkeen ja oli hieman ihmeissään siitä millaista jooga lopulta oli.

?i don't know what I thought Yoga was gonna feel like, LMAO?#FRIGO

A video posted by 50 Cent (@50cent) on