Adele yllätettiin vuosipäivänä – konfetit olivatkin rakkauskirjeitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adelen konserttien loppupuolella ammutaan aina katosta valkoisia konfetteja, jotka leijailevat kauniista lavalle ja yleisön päälle. Adelen paperisilppu ei ole tyhjää vaan lappusissa lukee yleensä lyriikoita hänen omista kappaleistaan. Tällä kerralla Adele sai kuitenkin myös itse yllättyä päälle sataneista lappusista.

27-vuotiaan Adelen kumppani Simon Konecki oli halunnut yllättää laulajan heidän vuosipäivänään. Simon Konecki oli The Telegraph -lehden mukaan vaihtanut Nashvillessa järjestetyssä konsertissa taivaalta satavat valkoiset konfetit vaaleanpunaisiin lappusiin, joissa oli ihania rakkausviestejä Koneckilta Adelelle.

Simon Konecki oli kirjoittanut Adelelle viestejä, joissa luki muun muassa: ”Rakastan sinua”, ”Rakastan sinua pitkään”, ”Olet enkeli” ja ”Hyvää vuosipäivää”. Miehen käsialalla kirjoitettuja viestejä oli painettu tuhansittain punaisille paperilappusille, jotka satoivat lavalle viimeisen kappaleen aikana.