Syyshäät kasvattavat suosiotaan – ruskan romanttisuus ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni unelmoi hääpäivää päättäessä kesähäistä. Lämpö, aurinko ja valoisat kesäillat kuulostavat romanttisilta, mutta kesähäissä piilee kuitenkin myös monia riskejä. Sää on hyvällä todennäköisyydellä kaikkea muuta kuin aurinkoinen, minkä vuoksi syksy onkin alkanut vähitellen kasvattamaan suosiotaan hääparien keskuudessa.

Syyshäissä on monia hyviä puolia. Miesvierailla ei ole puku päällä liian kuuma eikä kukaan pety jos sää on hieman viileä. Syksyllä juhlissa saadaan nauttia valoisasta alkuillasta, mutta yötä kohden ilta kuitenkin hämärtyy niin pimeäksi, että myös tunnelmallisen kynttilävalaisun loihtiminen juhlatilassa ja ulkona on mahdollista.

Ruska on kauneimmillaan mikäli hääpäivää juhlitaan syksyn loppupuolella. Puiden värikkäät lehdet antavat oman inspiraationsa sekä juhlapaikan koristelemiseen että hääparin ja juhlavieraiden tyyliin. Syyshäissä hääpukuihin sopii romanttinen pitsi ja morsiamen meikkikin saa olla tummempi. Syksyn valitseminen häille on siitäkin syystä varsin otollinen, että syksyllä juhlan aihetta on ihmisillä yleensä vähemmän kuin kesällä, minkä vuoksi häät tuntuvat entistäkin juhlavammilta.

Fall #weddingcake inspiration at @earlebrownheritagecenter! Link in bio! Photos by @jilljohnsonphotography.

A photo posted by MN Wedding Florist (@artemisiastudiosmn) on