Uudet hääkimput tehdään rintaneuloista – nämä kukat eivät kuihdu koskaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häät ovat aina juhlaparin näköiset hääpaikkaa, koristeluita, ohjelmaa, ruokaa ja asuja myöten. Vuosikausia morsiamet ovat astelleet alttarille yleensä melko klassiset hääkimput käsissään, mutta nyt hääkimputkin on päivitetty aivan uudelle tasolle.

Hääkimppuja on alettu tekemään täysin uudella tavalla rintaneulojen avulla. Koruja ja helmiä on yhdistelty hääkimpussa olevien kukkien joukkoon jo aiemminkin, mutta nyt näyttävät kimput tehdäänkin pelkistä koristeluista, joilla kimppu peitetään kokonaisuudessaan.

Hääkimpun pohjana toimii usein kangasruusuista tehty kokoelma, johon kiinnitetään erilaisia rintaneuloja. Rintaneulat valitsemalla kimpusta saa helposti vintagetyylisen, todella säihkyvän ja romanttisen. Rintaneulakimppu ei tule kuihtumaan koskaan ja se säilyykin morsiamella samanlaisena niin kauan kuin hän haluaa sitä säilyttää.

The most extravagant brooch bouquet I've ever seen!! ?

A photo posted by Brit ? (@brittany.2010) on