Hämmästyttävä tanssi kännykän kanssa – pysyy paikoillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selfiekepit ovat monille kirosana, mutta tuore video osoittaa että niillä voidaan saada aikaan myös upeaa materiaalia. Tässä tapauksessa videon kuvaaja on tosin ammattilaistanssija, eikä selfiekeppikään ole perinteisimmästä päästä.

Karen X Chengin videolla hän esittää näyttävän tanssikoreografian peilin edessä. Nainen kuvaa liikkeitään iPhone 7 -puhelimella, joka on varustettu Feiyu G4 -kepillä. Kyseessä ei ole tavanomainen selfiekeppi, vaan kuvan tasapainottamiseen tarkoitettu lisävaruste.

Uudessa iPhonessa on myös automaattinen kuvanvakain, mikä toi oman vaikutuksensa lopputulokseen. Video näyttää lähes siltä, kuin puhelin pysyisi paikallaan Karenin ja koko huoneen liikkuessa sen ympärillä. Tanssijan mukaan videon luominen ei ollut helppoa.

– Useimmat tavanomaisista liikkeistäni eivät näyttäneet hyvältä kameran kuvatessa itseään. Minun täytyi kokeilla uusia asioita keksiäkseni tanssityylin, joka näyttäisi hyvältä vakautetussa kuvassa, Karen x Cheng kuvailee Petapixel-sivuston mukaan.