Tara Reid ei ujostele punaisella matolla – loisti itsevarmana niukassa asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

American Pie -elokuvasta tuttu näyttelijätär Tara Reid on saanut kuulla paljon kritiikkiä omaan vartaloonsa liittyen. Naisen on kommentoitu olevan liian hoikassa kunnossa, mutta kritiikistä huolimatta kaunotar ei kuitenkaan häpeile vartalonsa esittelemistä.

40-vuotias Tara Reid oli Maxim-lehden järjestämissä Halloween-juhlissa Los Angelesissa. Reid valokuvattiin punaisella matolla niukassa asussa, joka näytti enemmänkin alusvaatteilta kuin kokonaiselta asulta. Kultaiset yksityiskohdat ja hiuksiin laitettu somiste antavat asusta kuitenkin kreikkalaishenkisen vaikutelman.

Tara Reid on vakuuttanut haastatteluissa olevansa luonnollisesti todella hoikka, ja hän on kumonnut kaikki syytökset syömishäiriöön sairastumisesta. Niukassa asussa nainen kiinnitti kuitenkin ihmisten huomion jälleen siihen miten pienessä kunnossa hän on.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash