Jounin Kauppa ymmärtää naisten tuskaa – suklaata intiimituotteiden viereen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuukautisten aikana naisen mieliala ja kehon lämpötila saattavat vaihdella ankarasti samaan aikaan, kun joka paikkaa kolottaa ja suurinpana intohimona olisi suklaakuorrutteisen vaahtokarkkivuoren tai perhepitsan ahmiminen. Nyt kauppiaat ovat sijoittaneet suklaatuotteita kuukautissuojien viereen hyllyille.

Kuukautiskierrosta aiheutuva ihanuus höystetään usein ilmapallomaisella turvotuksella ja infernaalisella kiukulla. Naiset saattavat hakea parempaa mielialaa herkkujen avulla. Nyt kauppiaat haluavat lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla asettaessaan suklaapatukoita naisten intiimituotteita myyvien hyllyjen läheisyyteen.

Yksi esimerkkiä seuranneista kaupoista on sosiaalisessa mediassa satojatuhansia tykkääjiä keräävä Jounin kauppa. Yrityksen julkaisemassa kuvassa näytetään esimerkkiä tuotesijoittelusta. Samalla idealla on pantu ruusuja oluthyllyjen viereen vinkiksi isännille.