Karmaiseva hämähäkkipuku on Halloweenin hiuksianostattavin asu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa nähdään halloweenin alla esimerkkejä mitä näyttävämmistä hirviöpuvuista, mutta harva niistä vetää vertoja Tentacle Studion luomalle asukokonaisuudelle. Yritys myy verkossa erittäin yksityiskohtaista hämähäkkipukua.

Aidonnäköisessä juoksuhämähäkkiä esittävässä asussa on tietenkin kahdeksan jalkaa. Lisäksi puku on varustettu automaattisesti liikkuvalla punaisella kielellä ja ektronisella äänenmuuntimella. Jälkimmäisen avulla oma ääni muuttuu joko normaalia kimeämmäksi tai matalaksi murinaksi.

Yksityiskohtainen puku on vahvalla todennäköisyydellä halloween-juhlien näyttävin ja hiuksianostattavin asukokonaisuus. Kevyimmille kukkaroille se ei tosin sovellu, sillä hollantilaisyhtiön luomaa pukua kaupataan Etsy-verkkokaupassa 3.409 euron hintaan.

Etsy
Etsy
Etsy
Etsy