Rattijuoppo osui lääkärihelikopteriin – kuvat hämmentävästä turmasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa rattijuopumukset ovat hyvin yleisiä, koska poliisit eivät juuri puhalluta autoilijoita ilman pätevää syytä. Nyt New Mexicossa on sattunut erittäin poikkeuksellinen onnettomuus, jossa rattijuoppo osui helikopteriin ja kaatoi sen maantielle.

26-vuotias gallupilainen Glenn Livingstone pidätettiin hänen ajettuaan juovuksissa lääkärihelikopteria päin ja osuttuaan lisäksi myös paloautoon. Kaikeksi onneksi helikopterissa ei ollut turmahetkellä ketään sisällä. Nyt miestä odottavat syytteet rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja pakenemisesta.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat