Suomalaishitin jättisuosio jatkuu – jo yli 30 miljoonaa katselukertaa!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Kerroimme toissa vuonna kuinka suomalainen cover-yhtye Steve’n’Seagulls teki oman juurevan versionsa AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-klassikkohitistä. Video sai nopeasti miljoonia katsojia, ja viime vuonna video lähti leviämään verkossa uudelleen. Nyt se on ylittänyt 30 miljoonan katselun rajan.

Video kaivettiin taannoin YouTuben arkistoista ja se nousi nopesti uuteen nousukiitoon. Edellisen katsojapiikin takana oli NotYourAverageGoatin Facebook-päivitys, jota jaettiin miljoonia kertoja. Sittemmin videon katsojamäärät ovat jatkaneet tasaista kasvuaan.

Viime aikoina yhtye on keikkaillut muun muassa Yhdysvalloissa, jossa Coloradon kuvernööri julisti, että 21. syyskuuta on virallinen Steve’n’Seagulls -päivä.