Kendall Jennerin hoito aknea vastaan – kolme yksinkertaista ainesosaa riittää!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa luova 20-vuotias Kendall Jenner on teini-ikäisenä kärsinyt pahasta aknesta. Hänen kasvoillaan ei ole enää jälkeäkään huonosta ihosta, mutta Jenner joutuu silti aktiivisesti hoitamaan kasvojensa ihoa huolellisesti, että akne ei palaisi takaisin.

Kendall Jenner paljasti omilla verkkosivuillaan ohjeen, jonka avulla nainen on taistellut aknea ja ihon epäpuhtauksia vastaan kotikonstein. Kasvonaamioon tarvitaan vain kolme ainesosaa, jotka ovat hunaja, ruokasooda ja sitruuna.

People-lehden mukaan Kendall Jenner taistelee aknea vastaan kotitekoisella kasvonaamiolla, johon tulee puoli teelusikallista sitruunamehua, puoli teelusikallista ruokasoodaa ja teelusikallinen hunajaa. Ainesosat sekoitetaan tahnaksi, joka levitetään kasvojen iholle. Ruokasooda ja sitruuna kuivattavat finnejä samalla kun hunaja rauhoittaa ihoa.