Huippumallin kauneusvinkki: Raakaa kananmunaa kasvoille!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa luova 20-vuotias Kendall Jenner on teini-ikäisenä kärsinyt pahasta aknesta. Hänen kasvoillaan ei ole enää jälkeäkään huonosta ihosta, mutta Jenner joutuu silti aktiivisesti hoitamaan kasvojensa ihoa huolellisesti, että akne ja muut iho-ongelmat eivät palaisi enää takaisin.

Kendall Jenner paljasti omilla verkkosivuillaan ohjeen, jonka avulla nainen pitää huolta kasvojensa ihon ph-tasapainosta, puhtaudesta, ja jonka avulla hän pitää ihohuokoset puhtaina ja pieninä. Kasvonaamioon tarvittavat ainesosat löytyvät useimpien ihmisten jääkaapista.

People-lehden mukaan Kendall Jennerin kasvonaamioon tulee vain yksi kovaksi vaahdoksi vatkattu kananmunan valkuainen ja puolikkaan sitruunan mehut. Naamio levitetään kasvojen iholle ja annetaan asettua puolen tunnin ajan, minkä jälkeen naamio kuoritaan iholta pois.