Uskomaton taidonnäyte! Mies pinoaa kiviä päällekkäin – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tasapainon perusperiaate on se, että eri suuntiin vaikuttavat tekijät kumoavat toisensa ja estävät siten muutokset. Pienet lapset opettelevat tasapainoon liittyviä fysiikanlakeja kävelemään oppiessaan ja palikoilla rakentaessaan. Japanilainen mies rakentaa tasapainottelevia kivitorneja.

Kivitorneillaan maailmanmainetta keräävä Kokei on japanilainen mies, joka kuluttaa aikaansa rannoilla ja veden ääressä. Hän asettelee eri kokoisia kiviä päällekkäin muodostaen upeita rakennelmia. Luonnonmateriaaleista kasatut tornit uhmaavat painovoimaa.

Rock’s Portrait -nimimerkillä kivirakennelmiaan tekevä Kokei lopulta kuvaa aikaansaannokset kameran linssille. Valokuvat hämmästyttävät katsojia, ja varmasti osa epäilee niiden aitoutta. Mies kuitenkin todistaa usealla eri videolla, että kasaa kivirakennelmat itse.