Ciara raskaana – odottaa ensimmäistä lastaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias laulaja Ciara meni naimisiin hänen miehensä Russell Wilsonin kanssa heinäkuussa. Nyt pariskunta on ilmoittanut onnea hehkuen, että he odottavat heidän ensimmäistä lastaan.

Pariskunta järjesti kesällä keskellä viikkoa pienet ja intiimit häät Englannissa Chesiressa. Pariskunta on ilmeisesti heti häiden jälkeen alkanut suunnittelemaan perheenlisäystä ilmoittaessaan ilouutiset faneille nyt kun häistä on kulunut kolmisen kuukautta aikaa.

Ciara ilmoitti seuraajilleen Instagramissa vauvauutiset mustavalkoisella kuvalla, jossa hän makoilee miehensä Russellin syleilyssä kummankin pidellessä naisen vatsasta kiinni. Nainen ilmoitti asian juuri syntymäpäivänsä jälkeen ja kertoi, että tämä uutinen on paras lahja, jonka jumala voi hänelle antaa.