Somessa kiistellään – onko kuvassa Bill Murray vai Tom Hanks?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bill Murray tunnetaan sarkastisen komedian kuninkaana, kun taas Tom Hanks on muistetaan nykyään parhaiten draamarooleista elokuvissa kuten Forrest Gump ja Pelastakaa sotamies Ryan. Miehet ovat päällisin puolin melko erilaisia, mutta nyt somekäyttäjät eivät pysty päättämään kumpi näyttelijöistä esiintyy verkossa levinneessä kuvassa.

Vuonna 2013 Laura DiMichele-Ross jakoi Facebookin Reasons My Son Is Crying -sivulla kuvan lapsestaan ja Bill Murraysta. Kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita siitä, onko kyseessä todellakin Murray. Miehen on nimittäin huomautettu näyttävän erittäin paljon Tom Hanksilta.

Kuva keräsi huomiota erityisesti sen jälkeen, kun se levisi Reddit-sivustolla. Kuvan jakaja ihmetteli, onko kuvassa Bill Murray vai Tom Hanks.

– Tämä on erittäin hauskaa. Henkilökohtaisesti en näe yhdennäköisyyttä Tom Hanksiin. Useat ihmiset ovat kuitenkin maininneet asiasta vuosien varrella, kuvan alunperin jakanut Laura DiMichele-Ross kommentoi The Guardian -lehdelle.