Tältä näyttävät 3 miljoonan dollarin rintaliivit – pannaanko tilaukseen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva alusvaatemerkki Victoria’s Secret on jälleen esitellyt uskomattoman kalliit rintaliivit. Eri valmistajilta on tullut viime aikoina toinen toistaan upeampia ja kalliimpia rintaliivejä, ja tällä kertaa Victoria’s Secretin tuotteen hintalappu on huikeat kolme miljoonaa dollaria.

Miljoonien eurojen Fantasy Bra -rintaliivit esitteli yleisölle ja lehdistölle eilen supermalli Jasmine Tookes, joka näytti itsekin olevan tohkeissaan miljoonaliiveistä.

Rintaliivien hinta koostuu laadukkaista materiaaleista, mutta erityisesti liivien koristeluun käytettyjen jalokivien arvosta. Rintaliivit ovat nyt esillä Victoria’s Secretin lippulaivamyymälässä New Yorkissa. Aika näyttää löytävätkö liivit lopulta ostajan.

Splash
Splash
Splash
Splash